28 éves az Eurorisk

Papp Lajos köszöntőSzeptember 30-án volt a 28. évfordulója az Eurorisk alapításának, melyet egy közös vacsorával ünnepeltünk a munkatársakkal.

28 évvel ezelőtt, 1993. szeptember 30-án írták alá az alapítók az Eurorisk társasági szerződését, így cégünk a biztosítási piac egyik legrégebbi szereplője.

„Sikerünk alapját ma is a több mint negyed évszázados tradícióinkra alapított, hosszú távú gondolkodás és cselekvés, az üzletágakban dolgozó kollégákkal való közvetlen, már-már családias munkatársi kapcsolat, és az innovációra, az új megoldásokra nyitottság biztosítja.” – emelte ki ünnepi köszöntőjében Papp Lajos, cégünk ügyvezetője, aki az évértékelőt követően törzsgárda-jutalmakat adott át azon munkatársaknak, akik idén 25, 20 illetve 15 éve tagjai a csapatunknak.

Gratulálunk a díjazottaknak, munkájukhoz további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

„1993-ban ketten voltunk, ma 40 munkatárs mellett mintegy 300 szerződött partnerünk van országszerte. Van néhány olyan ügyfelünk, akinek az alapítás óta kezeljük a biztosításait, de ma már több mint 180 ezer biztosítási szerződést tartalmaz a portfóliónk, és ez 13 és fél milliárd forint díjat jelent.

Az eltelt évek alatt a piac nagyobb szereplői folyamatosan cserélődtek, de az Eurorisk az állandóságot képviseli. Éppen ezért: számíthattok az Eurorisk-re, és az Eurorisk is számít Rátok” – fordult ismét a munkatársakhoz Papp Lajos.

Ügyfeleinknek köszönjük a bizalmat és a közösen eltöltött éveket, igyekszünk folyamatosan fejleszteni szolgáltatásainkat, mellyel szavatolni tudjuk, hogy jó helyen lesznek a következő 25-30 évben is.

Boldog Születésnapot Eurorisk!



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft